قهوه گیشا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
نجات ۱ منبع و علامت‌زدن ۰ به‌عنوان مرده.) #IABot (v2.0.9.5
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۵۲

محل رویش قهوه گیشا

گیشا نوعی دانه قهوه است، کمیاب، منحصر به فرد و گران‌قیمت.[۱] که گمان می‌رود در روستای Gesha در اتیوپی کشف و پیدا شده‌است.[۲] یک فنجان از این قهوه بسیار عطر و طعم قوی تولید کرده و بویی خاصی دارد، که میانگین قیمت آن ۷۵$ تا ۱۱۰$ برای هر فنجان می‌باشد.

تقاضای آن در سالهای اخیر برای بازارهای خاص افزایش یافته‌است.[۱]

منابع

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ James Hoffmann (11 November 2014). The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed. p. 24. ISBN 978-1-77085-470-3. Archived from the original on 25 June 2018. Retrieved 8 March 2019.
  2. «نسخه آرشیو شده». بایگانی‌شده از اصلی در ۳ سپتامبر ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۸ مارس ۲۰۱۹.