الگو:از میان خبرها: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
بدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
'''مسابقات جهانی | '''مسابقات جهانی باریستاWorld Barista Championship یکی از معتبرترین و مهمترین رویدادهای مربوط به حرفه باریستا است که هر ساله برگزار میشود. این مسابقات در سطح بینالمللی برگزار شده و باریستاهای حرفهای از سراسر جهان در آن شرکت میکنند تا مهارتها، خلاقیت، و دانش خود را در زمینه قهوهسازی به نمایش بگذارند. | ||
اولین دوره مسابقات جهانی باریستا در سال ۲۰۰۰ در موناکو برگزار شد. از آن زمان به بعد، این مسابقات به یکی از مهمترین رویدادهای دنیای قهوه تبدیل شده است و هر ساله در کشورهای مختلف برگزار میشود. هدف این مسابقات ترویج کیفیت بالا در تهیه قهوه، بهبود مهارتهای باریستاها، و معرفی نوآوریها و خلاقیتهای جدید در صنعت قهوه است. | ''' | ||
تاریخچه مسابقات جهانی باریستا | |||
اولین دوره مسابقات جهانی باریستا در سال ۲۰۰۰ در موناکو برگزار شد. از آن زمان به بعد، این مسابقات به یکی از مهمترین رویدادهای دنیای قهوه تبدیل شده است و هر ساله در کشورهای مختلف برگزار میشود. هدف این مسابقات ترویج کیفیت بالا در تهیه قهوه، بهبود مهارتهای باریستاها، و معرفی نوآوریها و خلاقیتهای جدید در صنعت قهوه است. | |||
نحوه برگزاری مسابقات | |||
[[پرونده:Wider side view Jong Hoon Lee competing WBC.jpg|بندانگشتی|جایگزین=باریستا جونگ هون لی در مسابقات جهانی باریستا حاضر می شود]] | |||
مسابقات جهانی باریستا در چندین مرحله برگزار میشود و هر شرکتکننده باید در طول یک نمایش ۱۵ دقیقهای، سه نوع نوشیدنی مختلف برای داوران آماده کند: | |||
اسپرسو: باریستاها باید بهترین اسپرسوی خود را تهیه کنند که شامل طعم متعادل، عطر غنی، و بافت مناسب است. | |||
نوشیدنی شیری: معمولاً لاته یا کاپوچینو، جایی که باریستا باید مهارتهای بخاردهی شیر و تهیه فوم مناسب را نشان دهد. | |||
نسخهٔ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۳۶
مسابقات جهانی باریستاWorld Barista Championship یکی از معتبرترین و مهمترین رویدادهای مربوط به حرفه باریستا است که هر ساله برگزار میشود. این مسابقات در سطح بینالمللی برگزار شده و باریستاهای حرفهای از سراسر جهان در آن شرکت میکنند تا مهارتها، خلاقیت، و دانش خود را در زمینه قهوهسازی به نمایش بگذارند.
تاریخچه مسابقات جهانی باریستا اولین دوره مسابقات جهانی باریستا در سال ۲۰۰۰ در موناکو برگزار شد. از آن زمان به بعد، این مسابقات به یکی از مهمترین رویدادهای دنیای قهوه تبدیل شده است و هر ساله در کشورهای مختلف برگزار میشود. هدف این مسابقات ترویج کیفیت بالا در تهیه قهوه، بهبود مهارتهای باریستاها، و معرفی نوآوریها و خلاقیتهای جدید در صنعت قهوه است.
نحوه برگزاری مسابقات
مسابقات جهانی باریستا در چندین مرحله برگزار میشود و هر شرکتکننده باید در طول یک نمایش ۱۵ دقیقهای، سه نوع نوشیدنی مختلف برای داوران آماده کند:
اسپرسو: باریستاها باید بهترین اسپرسوی خود را تهیه کنند که شامل طعم متعادل، عطر غنی، و بافت مناسب است. نوشیدنی شیری: معمولاً لاته یا کاپوچینو، جایی که باریستا باید مهارتهای بخاردهی شیر و تهیه فوم مناسب را نشان دهد.