الگو:عنوان: تفاوت میان نسخهها
برچسبها: خنثیسازی ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۵: | خط ۵: | ||
</td> | </td> | ||
<td width="340px"> | <td width="340px"> | ||
<span style="color:#444444; font-size:180%;">'''ویکی'''</span>‌<span style="color:#999999; font-size:180%;">''' | <span style="color:#444444; font-size:180%;">'''به ویکی'''</span>‌<span style="color:#999999; font-size:180%;">'''باریستا خوش آمدید'''</span><br clear=all> | ||
==ویکی صعنت غذا و نوشیدنی == | ==ویکی صعنت غذا و نوشیدنی == |
نسخهٔ ۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۴۲
به ویکیباریستا خوش آمدید ویکی صعنت غذا و نوشیدنی |
ویکی باریستا پروژهای صعنت عذا و نوشیدنی ویکی باریستا یک منبع جامع و معتبر برای دوستداران قهوه و باریستاها است که به ارائه اطلاعات تخصصی درباره روشهای تهیه قهوه، تکنیکهای باریستا، و تجهیزات قهوه میپردازد نقلقولهای جالب توجه از زبان مشاهیر جهان است. ویکیباریستا فارسی از ۶ فروردين (حمل) ۱۳۸۴ آغاز شده و اکنون ۱۷۵ صفحه به زبان فارسی دارد. شما هم میتوانید صفحات را ویرایش کنید. برای فراگیری و تمرین این کار میتوانید نخست به صفحهٔ راهنما رفته و سپس در گودال ماسهبازی آزمایش کنید و یا به سیستم وارد شوید.