نان رول

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۰ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
Cob
یکی از اشکال مرسوم که خمیر این نان به‌صورت مثلث دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده می‌شود.
نام‌های جایگزین   به آلمانی Brötchen بروتشن
گونهنان
بخشمخلفات
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

گرده نان[۱] یا نان رول یا بروتشن[۲] یا گاهی نانچه[۳] نوعی نان است که خمیر بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در می‌آید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته می‌شود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت مثلث دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده می‌شود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، کره بیشتری بکار می‌رود و رول کره‌ای نامیده می‌شود. بیشتر به عنوان غذای اصلی استفاده می‌شود.[۴]

تکنیک آماده‌سازی

جستارهای وابسته

خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').

پانویس

  1. فرهنگ پیشرو آریانپور، roll.
  2. از آلمانی brot: نان و پسوند chen:چه
  3. Welle (www.dw.com)، Deutsche. «مفهوم نان و نانوایی در آلمان | DW | 25.10.2007». DW.COM. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۹-۰۱.
  4. 社団法人 全国調理師養成施設協会、総合 調理用語辞典1288

منابع

  • 社団法人 全国調理師養成施設協会 (2012). 総合 調理用語辞典 The Dictionary of Cookery Terms (به ژاپنی). 社団法人 全国調理師養成施設協会.

پیوند به بیرون

  • پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value). در ویکی‌انبار