کلمترش
کلمترش یا زائرکرات (آلمانی: Sauerkraut تلفظ راهنما·اطلاعات) نوعی ترشی است که از کلمبرگ خردشدهٔ در نوعی از لاکتوباسیلالس، مانند لاکتوباسیلوس مانده، تهیه میشود. این خوراک مزهای ترش و عمر انباری طولانی دارد که هر دو به دلیل وجود اسید لاکتیک در آن است.
طرز تهیهٔ آن مانند خیارشور است و برای نگهداریاش نیازی به یخچال یا پاستوریزهکردن نیست.
در آشپزی آلمانی، کلمترش پخته معمولاً با میوه ارس، دانههای زیره، سیب و شراب سفید، طعمدار میشود. بهطور سنتی، آن را گرم سرو میکنند، همراه با گوشت خوک یا سوسیس.
نگارخانه
جستارهای وابسته
خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').
منابع
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Sauerkraut». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۷ مارس ۲۰۱۷.
پیوند به بیرون
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|کلمترش]] موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- مقالههای دارای واژگان به زبان آلمانی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- مقالههای دارای تلفظ ضبطشده
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- پیوند رده انبار از ویکیداده
- دادههای کتابخانهای با ۰ عنصر
- صفحههای دارای ردههای دادههای کتابخانهای با پیوند قرمز
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی اوکراینی
- آشپزی بلاروسی
- آشپزی چکی
- آشپزی روسی
- آشپزی سوئیسی
- آشپزی فرانسوی
- آشپزی لهستانی
- آشپزی هلندی
- ترشیجات
- چاشنیها
- خوراکیهای تخمیری گیاهی
- خوراکهای گیاهی
- غذاهای ملی