تولید قهوه در فیلیپین

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
دانه‌های قهوه لیبریکا محصول جزیره میندورو

تولید قهوه در فیلیپین (انگلیسی: Coffee production in the Philippines)، گفته شده که قهوه در حدود سال ۱۶۹۶، هنگامی که هلندی‌ها قهوه را در جزایر رایج کردند، در فیلیپین شناخته شد. تولید قهوه در یک دوره ای، صنعت اصلی در فیلیپین بود، به نحوی که در دههٔ ۱۸۰۰ این کشور چهارمین تولید کننده بزرگ قهوه در دنیا بود.[۱]

فیلیپین از معدود کشورهایی است که چهار گونه اصلی قهوه؛ عربیکا، باراکو، لیبریکا و روبوستا را تولید می‌کند. ۹۰ درصد قهوه تولید شده در فیلیپین از نوع روبوستا است. تلاش‌هایی برای احیای صنعت قهوه انجام گرفته‌است.[۲]

پانویس

منابع

  1. "Who really brought coffee first to the Philippines? A food historian offers some answers". ABS-CBN News. October 14, 2022.
  2. Imbong, Peter (18 December 2014). "Philippines tries to reignite production". Nikkei Inc. Nikkei Asian Review. Retrieved 15 November 2015.