بستنی دالگونا

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۴۷ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها)

بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کره‌ای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کره‌ای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوش‌شیرین درست می‌شود. بستنی دالگونا معمولاً با تکه‌های کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد می‌کند.

دستور تهیه

دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمی‌شود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.

مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو

رسپی دوم پشنهادی

مواد لازم:

قهوه فوری ۱۵ گرم

آب داغ ۶۰ میلی‌لیتر

پودر شکر ۱۰۰ گرم

به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید

خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم

شیر عسلی ۵۰ گرم

یک شب در فریزر بگذارید