تولید قهوه در تانزانیا

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۲۳:۲۸ توسط wiki>InternetArchiveBot (نجات ۱ منبع و علامت‌زدن ۰ به‌عنوان مرده.) #IABot (v2.0.9.3)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
یازده ناحیهٔ تولید صنعت قهوه در تانزانیا، با در نظر گرفتن نوع قهوه.

تولید قهوه در تانزانیا (انگلیسی: Coffee production in Tanzania)، به علت اینکه بزرگ‌ترین محصول صادراتی این کشور است، جنبه با اهمیت اقتصاد تانزانیا است.[۱] به‌طور متوسط، تولید قهوه تانزانیا، بین ۳۰٬۰۰۰ تا ۴۰٬۰۰۰ تن در سال است که به‌طور تقریبی ۷۰ درصد آن از نوع عربیکا و ۳۰ درصد آن از نوع روبوستا می‌باشد.

نه منطقهٔ اصلی رویش قهوه عربیکا در نواحی زیر هستند:

  1. ایرینگا
  2. کیگوما
  3. ارتفاعات متنگو
  4. امبیا
  5. امبینگا
  6. موروگورو
  7. نگارا
  8. کلیمانجارو شمالی
  9. کوه‌های اوسامبارا

منطقهٔ اصلی رویش قهوه روبوستا، ناحیهٔ بوکوبا در استان کاگرا است.[۲]

پانویس

منابع

  1. "Case Study Changes in marketing regulations create opportunities for small-scale coffee farmers Direct Export of Premium Coffee from Tanzania". USAID. August 21, 2009. Archived from the original on 3 September 2009. Retrieved 18 December 2011.
  2. "Karibu". Tanzania Coffee Association. 2007. Archived from the original on 23 December 2012. Retrieved 18 December 2011.

پیوند به بیرون