بستنی دالگونا
این مقاله به هیچ منبع و مرجعی استناد نمیکند. |
پیوند=پرونده:IDM-2021-poster-challenge-669.png|جایگزین=IDM-2021-poster-challenge-669|بندانگشتی
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند.
دستور تهیه
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمیشود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.
مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو
رسپی دوم پشنهادی
مواد لازم:
قهوه فوری ۱۵ گرم
آب داغ ۶۰ میلیلیتر
پودر شکر ۱۰۰ گرم
به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید
خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۵۰ گرم
یک شب در فریزر بگذارید