صفحههای نو
- ۷ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۱۸ کافه (تاریخچه | ویرایش) [۵٬۹۸۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''کافه''' ها به عنوان مکانهایی برای استراحت، ملاقات و لذت بردن از نوشیدنیها و خوراکیها، نقش مهمی در فرهنگ اجتماعی و شهری دارند. این فضاها به ویژه در دنیای مدرن به محلی برای تبادل نظر، کار، و تفریح تبدیل شدهاند. در این مقاله به تاریخچه، ا...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۷ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۱۱ کافه گندم (تهران) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۸۶۸ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''کافه گندم''' یکی از مقاصد محبوب برای علاقهمندان به قهوه و محیطهای دلنشین در ایران است. این کافه با ارائه انواع نوشیدنیهای گرم و سرد، دسرها و غذاهای سبک، فضایی مناسب برای استراحت، کار و ملاقاتهای اجتماعی فراهم میکند. کافه گندم به دلی...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۰۰ لیست کافه های (تهران) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۹۳۸ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (ایجاد یک مقاله نو از طریق ایجادگر) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۳۰ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۲۰ ویکی کافه (wikicafe) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۴۷۵ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (ایجاد یک مقاله نو از طریق ایجادگر) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۲۶ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۵۸ قهوه (تاریخچه | ویرایش) [۱۳٬۳۱۶ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی « '''قهوه (coffee)'''یکی از محبوبترین و پرمصرفترین نوشیدنیهای جهان است که از دانههای برشتهشده گیاه قهوه تهیه میشود. این نوشیدنی که به دلیل محتوای کافئین خود شناخته میشود، در سراسر جهان به عنوان یک نوشیدنی محرک مصرف میشود و بخشی از فره...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۲۶ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۱ آموزش باریستا (Barista training) (تاریخچه | ویرایش) [۸٬۹۰۴ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «{{بهبود منبع}} '''آموزش باریستا''' به فرآیند یادگیری مهارتها و تکنیکهای لازم برای تهیه انواع نوشیدنیهای قهوهای، کار با دستگاههای قهوهساز، و ارائه خدمات به مشتریان در کافهها و رستورانها اشاره دارد. باریستاها متخصصانی هستند که وظیفه...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۵ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۱۸ کریزنتیموم(کوکتل) (تاریخچه | ویرایش) [۱٬۷۱۳ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «کریزنتیموم (Chrysanthemum) یک کوکتل کلاسیک است که قدمتش به اوایل قرن بیستم بازمیگردد. این نوشیدنی به خاطر ترکیب طعمهای گیاهی و گلی خود شناخته میشود و از ترکیب ورموث خشک، بندیکتین و کمی آبسنث تهیه میشود. این کوکتل عطری ظریف و طعمی ملایم دارد و ب...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۱۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۱ آیس کاپوچینو (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۷۳۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «آیس کاپوچینو (Iced Cappuccino) یک نسخه سرد از کاپوچینو کلاسیک است که از ترکیب اسپرسو، شیر سرد، و یخ تهیه میشود. این نوشیدنی با فوم شیر خنک و بافتی کفآلود، یکی از محبوبترین انتخابها برای دوستداران قهوه در روزهای گرم سال است. == ترکیبات: == • اسپرسو...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۱۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۰ آیس لاته (Iced Latte) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۱۱۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «آیس لاته (Iced Latte) یک نوشیدنی سرد و محبوب است که از ترکیب اسپرسو، شیر سرد، و یخ تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم ملایم و شیرین، بهویژه در روزهای گرم سال بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. آیس لاته با تعادل مناسب بین قهوه و شیر، طعمی خنک و دلپذ...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۴۲ یورش (کوکتل) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۵۴۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «Yorsh یک نوشیدنی سنتی روسی است که ترکیبی از آبجو و ودکا است. این کوکتل بهویژه به دلیل سادگی در تهیه و همچنین تأثیر قوی آن بر شهرت زیادی در روسیه و کشورهای اطراف دست یافته است. یورش بیشتر در محافل غیررسمی و دوستانه مصرف میشود و اغلب بهعنوان یک...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۲ فرنچ کانکشن (کوکتل) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۱۹۷ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «فرنچ کانکشن (French Connection) یک کوکتل ساده و کلاسیک است که از ترکیب دو ماده اصلی تهیه میشود: کنیاک و آمارتو. این کوکتل نام خود را از فیلم مشهور دهه 1970 “The French Connection” گرفته و به دلیل طعم قوی و شیرین خود در میان علاقهمندان به نوشیدنیهای خاص محبوب ا...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۶:۰۲ وظایف هد باریستا (تاریخچه | ویرایش) [۵٬۴۱۱ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «هد باریستا (Head Barista) یا سر باریستا، نقش مهمی در مدیریت بخش قهوهسازی و نظارت بر تیم باریستاها در یک کافه یا کافیشاپ دارد. وظایف هد باریستا از جنبههای فنی تا مدیریتی و آموزشی را شامل میشود و معمولاً به عنوان فردی با تجربه بالا در زمینه تهیه...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۴۵ استخدام باریستا (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۶۱۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «استخدام باریستا بهطور معمول شامل فرآیندی است که به تواناییهای حرفهای، تجربه، و مهارتهای فردی در زمینه قهوهسازی و ارتباط با مشتریان توجه ویژهای دارد. اگر به دنبال استخدام باریستا هستید، یا اگر خودتان به دنبال این شغل میگردید، موار...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۵۷ نوشیدنی باریستا (تاریخچه | ویرایش) [۲٬۶۲۶ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «نوشیدنی باریستا (Barista Drink) به هر نوشیدنی قهوهای گفته میشود که توسط یک باریستا تهیه میشود. باریستاها در کافهها تخصص ویژهای در تهیه انواع نوشیدنیهای قهوه دارند و با استفاده از دستگاههای مختلف، مانند دستگاه اسپرسوساز، قهوههای متنوع...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۶ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۱ ویکیباریسا: آشنایی با اصول ویرایش (تاریخچه | ویرایش) [۶۵ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «<nowiki>#</nowiki>تغیر مسیر راهنما:فهرست» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۰۸ نیترو برو (Nitro Brew) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۲۵۱ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «نیترو برو (Nitro Brew) یا نیترو کلد برو یک نوع نوشیدنی قهوه سرد است که از ترکیب قهوه کولد برو با نیتروژن تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم غنی، بافت خامهای و کف طبیعی که از نیتروژن به دست میآید، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نیترو برو معمولاً بد...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۰۰ کولد برو (Cold Brew) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۲۰۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «کولد برو (Cold Brew) یک نوشیدنی قهوه سرد است که با خیساندن دانههای قهوه آسیابشده در آب سرد به مدت طولانی (معمولاً بین 12 تا 24 ساعت) تهیه میشود. برخلاف قهوه یخی (آیس کافی) که قهوه داغ را با یخ سرد میکنند، کولد برو به طور کامل در آب سرد دم میشود و ب...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۵۱ فراپه قهوه (Coffee Frappe) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۶۰۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «فراپه قهوه (Coffee Frappe) یک نوشیدنی سرد و خنک است که معمولاً از ترکیب قهوه فوری، یخ، آب و شکر تهیه میشود. این نوشیدنی در اصل از یونان میآید و در آنجا بسیار محبوب است. فراپه به دلیل بافت خنک و کفدار خود به یکی از محبوبترین نوشیدنیهای تابستانی...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۴۱ لانگو (Lungo) (تاریخچه | ویرایش) [۲٬۹۶۶ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «لانگو (Lungo) یک نوشیدنی قهوه بر پایه اسپرسو است که با آب بیشتر و مدت زمان طولانیتری برای استخراج تهیه میشود. در زبان ایتالیایی “Lungo” به معنای “طولانی” است، و نام این نوشیدنی از مدت زمان طولانیتری که برای آمادهسازی آن صرف میشود، گرفته ش...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۲۵ دوبل اسپرسو (Double Espresso) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۳۵۳ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «دوبل اسپرسو (Double Espresso) یک نوشیدنی قهوه پرقدرت است که از دو شات اسپرسو تشکیل شده است. اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که با فشار بالای آب داغ از میان دانههای قهوه آسیابشده تهیه میشود. در دوبل اسپرسو، بهجای یک شات، دو شات اسپرسو بهطور همزمان تهی...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۱۲ کورتادو (Cortado) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۰۶۸ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «کورتادو (Cortado) یک نوشیدنی قهوه اسپانیایی است که به دلیل تعادل میان اسپرسو و شیر، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. نام “کورتادو” از فعل اسپانیایی “cortar” به معنی “بریدن” یا “کاهش دادن” گرفته شده است، زیرا شیر بخار داده شده طعم تند و تلخی اسپ...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۱ فلت وایت (Flat White) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۳۱۵ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «فلت وایت (Flat White) یک نوشیدنی قهوه است که از ترکیب اسپرسو و شیر بخار داده شده تهیه میشود. این نوشیدنی برای اولین بار در استرالیا یا نیوزیلند معرفی شد، اما امروزه در کافهها و رستورانهای سراسر جهان بسیار محبوب شده است. فلت وایت به دلیل ترکیب خا...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۲۶ آفوگاتو (Affogato) (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۰۱۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «آفوگاتو (Affogato) یک دسر ایتالیایی ساده و محبوب است که ترکیبی از قهوه و بستنی را به شکلی خلاقانه و خوشمزه ارائه میدهد. نام آفوگاتو به معنای “غرقشده” در زبان ایتالیایی است، و این نام به خاطر نحوه سرو این دسر انتخاب شده است؛ زیرا بستنی وانیلی...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۰۲ ویکیباریستا:معیارهای حذف سریع (تاریخچه | ویرایش) [۵۴٬۴۹۸ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «{{سیاستهای ویکی باریستا|وپ:سریع|وپ:محس|وپ:حذس|وپ:حس}} {{فهرست سیاست حذف}} '''معیارهای حذف سریع''' موارد معدودی را مشخص میکند که در آنها مدیران میتوانند صفحههای ویکیپدیا را بدون انجام بحث حذف نمایند. این کار باید تنها ب...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۴۴ بستنی دالگونا (تاریخچه | ویرایش) [۱٬۴۹۴ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (ایجاد یک مقاله نو از طریق ایجادگر)
- ۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۵۹ ویکیباریستا:درباره (تاریخچه | ویرایش) [۷۹۶ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «ویکی باریستا یک منبع جامع و معتبر برای دوستداران قهوه و باریستاها است که به ارائه اطلاعات تخصصی درباره روشهای تهیه قهوه، تکنیکهای باریستا، و تجهیزات قهوه میپردازد. این وبسایت شامل مقالات آموزشی، راهنماهای عملی، و نقد و بررسی محصولات م...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۵۷ ویکی باریستا:مرور (تاریخچه | ویرایش) [۶۰۶ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «مرور ویکیباریستا توسطرده، منابع مرجع، انتخاب نوشتارها، الفبایی، یا منابع {| |width=70% style="border:1px solid #c6c9ff; padding: .5em 1em 1em; color: #000000; background: #f7f8ff;"| <h3>'''قهوه'''</h3> <div style="padding-left:1em"> کافه&nb...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۴۲ ویکیباریستا:فهرست سریع (تاریخچه | ویرایش) [۳۹٬۶۹۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (ایجاد صفحه خالی) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
- ۱ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۰۶ لاته ماچا و توت فرنگی (تاریخچه | ویرایش) [۱٬۴۷۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی « == مواد لازم برای تهیه لاته ماچا با توت فرنگی: == # ۲۰۰ گرم توت فرنگی یخ زده # ۱/۲ پیمانه شیر گیاهی # شیرین کننده # ۲ قاشق چایخوری ماچا # ۱/۴ پیمانه آب گرم # شیر # یخ توت فرنگی های یخ زده رو داخل بلندر با ۱/۲ پیمانه شیر گیاهی و مقدار دلخواه از شیرین کنند...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۳۲ ویکی باریستا:آیا میدانستید که...؟/هفتههای ۲۰۲۴ (میلادی) (تاریخچه | ویرایش) [۱۲۹ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی « = رده:قهوه = پرش به ناوبریپرش به جستجو» ایجاد کرد) برچسب: ویرایشگر دیداری
- ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۴۵ درگاه:دانش قهوه (تاریخچه | ویرایش) [۰ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (ایجاد صفحه خالی) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۱۹ مسابقات جهانی باریستا (World Barista Championship) (تاریخچه | ویرایش) [۶٬۰۳۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''مسابقات جهانی باریستا''' یکی از معتبرترین و مهمترین رویدادهای مربوط به حرفه باریستا است که هر ساله برگزار میشود. این مسابقات در سطح بینالمللی برگزار شده و باریستاهای حرفهای از سراسر جهان در آن شرکت میکنند تا مهارتها، خلاقیت، و دانش...» ایجاد کرد) برچسب: ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۲۶ باریستا (Barista) (تاریخچه | ویرایش) [۵٬۲۵۸ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «باریستا (Barista) به فردی گفته میشود که در تهیه و سرو قهوه تخصص دارد و معمولاً در کافهها و کافیشاپها کار میکند. این افراد مهارتهای خاصی در تهیه انواع نوشیدنیهای مبتنی بر قهوه، بهویژه اسپرسو، کاپوچینو، لاته، و ماکیاتو دارند. وظایف یک...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۰۳ ویکی باریستا:خوش آمدید (تاریخچه | ویرایش) [۵۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''به ویکی باریستا خوش آمدید'''» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۲۱ باریستا( فیلم ) (تاریخچه | ویرایش) [۴٬۱۵۳ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «باریستا (Barista) فیلم باریستا یک مستند درباره دنیای حرفهای باریستاها و رقابتهای قهرمانی قهوه است. این فیلم در سال ۲۰۱۵ به کارگردانی راکل سینگلتون-فرین ساخته شد و به داستان تعدادی از باریستاهای حرفهای میپردازد که برای مسابقات قهرمانی باری...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۳۴ کافه موکا (تاریخچه | ویرایش) [۵٬۰۷۲ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «کافه موکا (Caffè Mocha) یک نوشیدنی قهوهای است که ترکیبی از اسپرسو، شکلات (معمولاً بهصورت پودر کاکائو یا شربت شکلات)، و شیر بخاردادهشده میباشد. این نوشیدنی اغلب با خامه زدهشده و سس شکلاتی تزئین میشود. کافه موکا بهدلیل طعم ملایم و شیرین...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۲:۲۰ ماکیاتو:Caffè Macchiato (تاریخچه | ویرایش) [۳٬۷۹۴ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی « ماکیاتو یک نوشیدنی قهوه ایتالیایی است که از یک یا دو شات اسپرسو تهیه شده و با مقدار کمی شیر بخاردادهشده یا فوم شیر تزئین میشود. کلمه “ماکیاتو” در زبان ایتالیایی به معنای “لکهدار” یا “نشاندار” است که به شکل ظاهری نوشیدنی اشاره دارد...» ایجاد کرد) برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
- ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۴۹ الگو:بهبود منبع (تاریخچه | ویرایش) [۲٬۰۱۹ بایت] Wiki (بحث | مشارکتها) (Created page with "testing")