شنیتسل وینی

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۲ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۳۱ توسط wiki>Dexbot (ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:دستور طبخ جهانی به رده:دستور آشپزی جهانی)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
شنیتسل وینی

شنیتسل وینی (به آلمانی: Wiener Schnitzel) نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است. این غذا معمولاً از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ می‌شود. در تهیه شنیتسل در کشورهای مختلف از گوشت‌هایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، خوک، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده می‌شود. این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.

نام شنیتسل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال ۱۸۴۵ برای این نوع غذا استفاده شده‌است.[۱]

منابع

  1. Rheinische Jahrbücher zur gesellschaftlichen Reform (به آلمانی). Zentralantiquariat der Deutschen Demokratischen Republik. 1845-01-01.
  • ویکی انگلیسی