کانادا درای

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۰۹ توسط wiki>Dexbot (ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:نوشیدنی‌های غیر الکلی به رده:نوشیدنی‌های غیرالکلی)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
کانادا درای
نام تجاریکانادا درای
نوعمواد غذایی
بنا نهاده۱۹۰۴
بنیانگذارانگروه دکتر پپر اسنپل
وبگاه
لوگوی کانادا درای در یک تابلو قدیمی قنادی در ایران
قوطی نوشابه کانادا درای زنجبیلی با نشان حال حاضر

کانادا درای (به انگلیسی: Canada dry) نام تجاری نوعی نوشابه غیرالکلی است. مالکیت این نام تجاری از سال ۲۰۰۸ میلادی متعلق به گروه دکتر پپر اسنپل است. در حال حاضر نوشابه‌هایی با انواع و طعم‌های مختلف، تحت این نام تجاری به بازار عرضه می‌شود.

این نوشابه اولین بار در سال ۱۹۰۴ توسط جان مک لاولین (John J. McLaughlin)، داروساز و شیمیدان کانادایی و با طعم ملایم زنجبیل تولید و معرفی شد. جان مک لاولین توانست به وسیلهٔ سودا و طعم‌های طبیعی میوه‌جات این نوشابه را تولید کند.

در حال حاضر این نوشابه در ایران توسط شرکت خوشگوار مشهد تولید می‌شود.[۱]

پانویس

  1. «تولید دوباره کانادا درای و رقابت با کوکاکولا در ایران». وبگاه خبرآنلاین.

منابع