تولید قهوه در نیکاراگوئه

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
مزرعه قهوه در ارتفاعات

تولید قهوه در نیکاراگوئه (انگلیسی: Coffee production in Nicaragua) بخش مهمی از تاریخ واقتصاد این کشور بوده‌است. قهوه یکی از تولیدات اصلی نیکاراگوئه می‌باشد. مناسب‌ترین نواحی برای کشت این محصول بخش ماناگوا، دیریامبا، سان مارکوس، خیونتپه (Jinotepe) و هم چنین در اطراف بخش گرانادا، دریاچه نیکاراگوئه، بخش چونتالس و در بخش نوئوا سگوویا می‌باشند، از دیر باز در ماتاگالپا و خیونتگا (Jinotega) با کیفیت‌ترین قهوه بدست آمده‌است. در بخش ماناگوا محصول بیشتری بدست می‌آمد ولی با کیفیت‌ترین دانه قهوه در بخش ماتاگالپا تولید می‌گردید. مناسب‌ترین ارتفاع برای رشد قهوه، ۸۰۰ متر بالاتر از سطح دریا می‌باشد.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Pan American Union (1902). Coffee: extensive information and statistics (Public domain ed.). Govt. Print. Off. pp. 22–. Retrieved 16 November 2011.