کلم‌ترش

نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۲ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

کلم‌ترش یا زائرکرات (آلمانی: Sauerkraut دربارهٔ این پرونده تلفظ ) نوعی ترشی است که از کلم‌برگ خردشدهٔ در نوعی از لاکتوباسیلالس، مانند لاکتوباسیلوس مانده، تهیه می‌شود. این خوراک مزه‌ای ترش و عمر انباری طولانی دارد که هر دو به دلیل وجود اسید لاکتیک در آن است.

کلم‌ترش آلمانی

طرز تهیهٔ آن مانند خیارشور است و برای نگهداری‌اش نیازی به یخچال یا پاستوریزه‌کردن نیست.

در آشپزی آلمانی، کلم‌ترش پخته معمولاً با میوه ارس، دانه‌های زیره، سیب و شراب سفید، طعم‌دار می‌شود. به‌طور سنتی، آن را گرم سرو می‌کنند، همراه با گوشت خوک یا سوسیس.

نگارخانه ویرایش

جستارهای وابسته ویرایش

خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').

منابع ویرایش

پیوند به بیرون ویرایش