پنکیک سیب‌زمینی

نسخهٔ تاریخ ‏۵ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۰۷ توسط wiki>HujiBot (ربات: افزودن رده‌های همسنگ)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

پنکیک سیب‌زمینی یک خوراک سبک و ساده است که در اروپای شرقی و مرکزی معمولاً برای صبحانه و با سمتانا، پنیر تازه، شکر، یا پورهٔ سیب نیز سرو می‌شود. در روسیه، اوکراین، چک، آلمان، سوییس، اتریش و… پنکیک سیب‌زمینی با نام‌های دیگر، از جمله درانیکی در بلاروسی یا « گامجا-جئون » در کرهای هم شناخته می‌شود. در سنّت ِیهودیان ِ اروپای مرکزی به آن «لاتکِه» نیز گفته می‌شود.

پنکیک سیب‌زمینی
مدت پخت
دمای سروگرم
مواد اصلیسیب‌زمینی، آرد، تخم‌مرغ، دانه‌های روغنی
ارزش غذایی
(به‌ازای سرو)
پروتئین گرم
چربی گرم
کربوهیدرات۶ گرم
خوراکی‌های مشابهکوکو
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

ترکیبات

مواد تشکیل دهنده :سیب زمینی

  • تخم مرغ
  • پیاز
  • فلفل
  • پای خوری
  • نمک
  • روغن آفتاب گردان[۱]

منابع

  1. «نسخه آرشیو شده». بایگانی‌شده از اصلی در ۹ ژوئیه ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۳۰ مارس ۲۰۲۰.