این مقاله ممکن است برای مطابقت با استانداردهای کیفی ویکیپدیا نیازمند بازنویسی باشد. (اکتبر ۲۰۲۴) |
این مقاله نیاز به سازماندهی مجدد دارد تا بتواند معیارهای طرحبندی و آرایش مقاله را برآورده کند. دلیل ارائهشده: {{{دلیل}}}. (اکتبر ۲۰۲۴) |
میکسر نوشیدنی مواد غیر الکلی در نوشیدنی ها و کوکتل های مخلوط هستند. میکسرها نوشیدنی را رقیق می کنند و حجم الکل را در نوشیدنی کاهش می دهند. آنها طعم های جدیدی را به نوشیدنی تغییر می دهند، تقویت می کنند یا به آن اضافه می کنند. آنها ممکن است نوشیدنی را شیرین تر، ترش تر یا خوش طعم تر کنند. برخی از مخلوط کن ها بافت یا قوام نوشیدنی را تغییر می دهند و آن را غلیظ تر یا آبکی تر می کنند. همچنین میکسرهای نوشیدنی را می توان با تغییر رنگ یا ظاهر نوشیدنی صرفاً برای اهداف تزئینی استفاده کرد. آنها همچنین به سادگی حجم نوشیدنی را افزایش می دهند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
نوشیدنی های کافئین دار
کافئین ، یک محرک ، برخی از اثرات مضطرب الکل را پنهان می کند. [۱]
- قهوه
- نوشیدنی های انرژی زا - Red Bull و غیره
- چای سرد ، شیرین شده - لیپتون بریسک ، نستا و غیره.
میکسرها و نوشابه های گازدار
کربناته کردن طعمی جشن به نوشیدنی ها می بخشد. همچنین به دلیل افزایش فشار در معده، جذب الکل را در جریان خون افزایش می دهد و به طور بالقوه منجر به مسمومیت سریعتر می شود. [۲]
- لیموی تلخ – طعم دار با کینین و لیمو (هم آب و هم مغز)
- آب گازدار (همچنین به آن نوشابه کلاب، آب سودا، آب سلتزر یا آب گازدار نیز می گویند)
- کولا – کوکاکولا ، پپسی و غیره
- دمنوش زنجبیل
- آبجو زنجبیل
- هوپی
- لیمو ترش
- دمنوش (نوشابه)
- سودا لیمو-لیمو – 7 Up ، Sprite و غیره
- ماءالشعیر ، پرتقال ، انگور و نوشابه گیلاس، و انواع دیگر نوشابههای با طعم میوه و گیاهان مورد استفاده قرار میگیرند، اما معمولاً به اندازه نوشیدنیهای ذکر شده در بالا محبوبیت نداشتهاند.
- آب تونیک - ماده ضروری کینین است. شکر و طعم دهنده های دیگر نیز معمولا اضافه می شود.
محصولات لبنی
محصولات شیر برای مقابله با سوختگی الکل، یک اثر صاف کننده به حس نوشیدنی اضافه می کنند. آنها همچنین نوشیدنی ها را مات می کنند و معمولاً رنگ نوشیدنی را تقویت و روشن می کنند.
آبمیوه ها
آب میوه ها افزودنی های خوش طعمی هستند. برخی به شیرینی اضافه می کنند، برخی دیگر یک تانگ ترش اضافه می کنند و یک حس شیرین ترش را اضافه می کنند. آب میوه ها افزودنی های رایج به کوکتل های مبتنی بر رم هستند.
- سیب سیب (نباید با سیب که در ایالات متحده به عنوان سیب سخت شناخته می شود) اشتباه شود.
- شیر نارگیل یا آب نارگیل
- آب زغال اخته
- اب انگور
- آب گریپ فروت
- آبلیمو
- لیموناد
- آبلیمو ، بدون شیرینی
- لیماد
- آب زیتون
- آب پرتقال
- آب آناناس
- آب گوجه فرنگی - ساده یا طعم دار ( V-8 ، Clamato و غیره)
- آب علف گندم
مخلوط های آماده شده
برخی از تامین کنندگان در حال حاضر مخلوط های از پیش ساخته شده را تولید می کنند که حاوی تمام مواد اولیه یک نوشیدنی خاص از قبل مخلوط شده است. تنها چیزی که باید اضافه شود الکل است.
برخی از مواد ممکن است با کمک یک امولسیفایر حاوی روغن نباتی تصفیه شده برای تشکیل امولسیون همگن شوند. به عنوان مثال، این فرآیند از جدا شدن الکل و خامه در طول نگهداری جلوگیری می کند.
- بلادی ماری
- کازماپولیتن
- میکس تادی داغ (Hot Toddy)
- مخلوط مارگاریتا
- مخلوط موهیتو
- مخلوط مودسلید
- مخلوط توت فرنگی دایکیری
مخلوط رم کره داغ
سس ها
افزودن سس معمولاً طعم و مزه جدید شگفت انگیزی را به یک نوشیدنی آشنا می دهد. سس های تند معمولا در بازی های نوشیدنی استفاده می شود.
- عسل
- سس تند - سس تاباسکو و غیره
- سس ووسترشر
شربت ها
ماده اصلی یک شربت شکر است که هر نوشیدنی را که در آن مخلوط شود شیرین می کند. طعم های دیگر اغلب به شربت قند اضافه می شود.
- شربت دمرارا – ترکیبی از شکر دمرارا ، شکر قهوه ای طبیعی و آب.
- Falernum - با منشاء کارائیب، طعمدار با بادام، زنجبیل و/یا میخک و لیموترش.
- Fassionola - شربت میوه شور، پرتقال و آب گواوا؛ تنوع شامل طعم های هیبیسکوس و توت فرنگی است
- گرنادین - در اصل از آب انار ساخته شده است، انواع مدرن از نظر ترکیب متفاوت است.
- آبلیمو شیرین شده – آبلیموی گل رز و غیره
- شربت اینورت - ترکیبی از شکر گرانول و آب.
- مخلوط ترش - همچنین به عنوان مخلوط شیرین و ترش شناخته می شود، ترکیبی از شربت ساده و آب لیمو یا لیموترش.
- کدو حلوایی - یک شربت غلیظ با طعم میوه یا گیاه.
میکسرهای دیگر
بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنی دیگر را می توان در نوشیدنی های مخلوط استفاده کرد. اینها چند مورد رایج دیگر هستند.
- تخم مرغ – سفیده تخم مرغ غلیظ می شود و کف نوشیدنی های مخلوط را افزایش می دهد.
- رنگ خوراکی
- نوشیدنی ورزشی - Gatorade ، SunnyD ، Redbull و غیره.
همچنین ببینید
دسته بندی ها -
لینک های خارجی -
منابع
- ↑ "Caffeinated Alcoholic Beverages". Centers for Disease Control and Prevention. 20 Jul 2010. Retrieved 8 Mar 2012.
- ↑ Roberts, C (16 May 2007). "Alcohol concentration and carbonation of drinks: the effect on blood alcohol levels". Journal of Forensic and Legal Medicine. University of Manchester. 14 (7): 398–405. doi:10.1016/j.jflm.2006.12.010. PMID 17720590. Retrieved 5 December 2019.