شربت روحافزا نخستین بار سال ۱۹۰۶ در قاضیآبادِ هند ساخته و اندکی بعد در دهلی قدیم عرضه شد. در حال حاضر این نوشیدنی توسط شرکتهایی از هند، پاکستان و بنگلادش تولید میشود و نوشیدن آن در ماه رمضان و موقع افطار معمول است.
ترکیبات ویرایش
آب و شکر پایه اصلی این شریت است. بیش از ۷۰ درصد ترکیب این شربت را شکر تشکیل میدهد. دیگر مواد تشکیل دهنده عبارتند از:
آمادهسازی ویرایش
برای تهیه این نوشیدنی، به یک لیوان آب یا شیر سرد دو قاشق غذاخوری شربت اضافه میکنند و با یخ سرو میکنند.
منابع ویرایش
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Rooh Afza». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۳.