تولید قهوه در اتیوپی

نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۵ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تولید قهوه در اتیوپی (انگلیسی: Coffee production in Ethiopia) دارای سابقهٔ دیرینه است که قدمت آن به قرن‌ها پیش بازمی‌گردد. منشأ اصلی گیاه قهوه عربیکا، از اتیوپی است.[۱] این گیاه، اکنون در نقاط مختلف دنیا در حال پرورش و روییدن است، اتیوپی حدود ۳ درصد از بازار جهانی قهوه را به خود اختصاص داده‌است. قهوه برای اقتصاد اتیوپی حائز اهمیت است؛ حدود ۶۰ درصد از عایدات خارج از کشور از صادرات قهوه می‌باشد، برآورد شده‌است که ۱۵ میلیون نفر از جمعیت این کشور برای امرار معاش، به برخی بخش‌های تولید قهوه متکی است.[۱] در سال ۲۰۰۶، صادرات قهوه موجب درآمد زایی مبلغی معادل ۳۵۰ میلیون دلار،[۲] معادل ۳۴ درصد از کل مجموع درآمد صادراتی آن سال را، برای این کشور به ارمغان آورد.[۳]

درخت قهوه عربیکا در دریاچه تانا در بحر دار

پانویس ویرایش

منابع ویرایش

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ Thomas P. Ofcansky, David H. Shinn (29 Mar 2004). Historical Dictionary of Ethiopia. Scarecrow Press. p. 92. ISBN 978-0-8108-6566-2.
  2. "CIA World Factbook". Central Intelligence Agency. Retrieved 20 July 2010.
  3. "CIA World Factbook". Central Intelligence Agency. Retrieved 20 July 2010.

پیوند به بیرون ویرایش