تولید قهوه در هند

نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تولید قهوه در هند (انگلیسی: Coffee production in India) در حد وسیعی بر نواحی تپه ای ایالت‌های جنوب هند، با مقدار ۷۱ درصد مربوط به ایالت کرناتکه (کوداگو به تنهایی ۳۳ درصد از تولید قهوه هند را به خود اختصاص داده‌است)، بعد از آن ایالت کرالا با ۲۱ درصد و ایالت تامیل نادو (به مقدار ۸٬۲۰۰ تن برابر با ۵ درصد از کل قهوه تولید شده در هند) استوار است. طبق گفته‌ها، قهوه هندی که در سایه حاصل از تاج درختان بزرگ پرورش یابد، نسبت به قهوه ای که در مناطق دیگر دنیا در زیر نور مستقیم آفتاب بدست می‌آید، باکیفیت تر ین قهوه است.[۱] در هند، حدود ۲۵۰٬۰۰۰ پرورش دهنده مزارع قهوه وجود دارد که ۹۸ درصد از آنها، از قشر پرورش دهنده در مقیاس کوچک هستند. در سال ۲۰۰۹، قهوه هند فقط ۴٫۵ درصد از کل قهوه تولید شده در دنیا را تشکیل می‌داد. به‌طور تقربی ۸۰ از قهوه هند صادر می‌شود،[۲] که ۷۰ درصد از این مقدار برای صادرات به آلمان، روسیه، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ژاپن، یونان، هلند و فرانسه اختصاص دارد. ۲۹ درصد از صادرات مختص به ایتالیا است. بیشتر محموله‌های صادراتی، توسط کشتی و با عبور از آبراه کانال سوئز انجام می‌گیرد.[۱]

جنگل‌های انبوه قهوه در هند

پانویس ویرایش

منابع ویرایش

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ "Coffee Board of India". indiacoffee.org. Retrieved 10 February 2017.
  2. Illy, Andrea; Viani, Rinantonio (2005). Espresso coffee: the science of quality. Academic Press. p. 47. ISBN 0-12-370371-9.

پیوند به بیرون ویرایش

  •   پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value). در ویکی‌انبار 
  • Coffee Board of India