تولید قهوه در پاپوآ گینه نو

نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تولید قهوه در پاپوآ گینه نو (انگلیسی: Coffee production in Papua New Guinea) رتبه دوم صادرات محصولات کشاورزی در این کشور را در اختیار دارد و حدود ۲٫۵ میلیون نفر از مردم در ارتباط با آن، به کار اشتغال دارند.[۱] طبق گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل، میزان تولید قهوه در این کشور به‌طور تقریبی ۱ درصد از مجموع تولید قهوه در دنیا را به خود اختصاص داده است.[۲][۳]

دانه‌های قهوه خام عربیکا پاپوآ گینه نو

قهوه بیشترین درآمد ارزی را برای پاپوآ گینه نو به ارمغان می‌آورد، این محصول به‌طور عمده در استان ارتفاعات شرقی و سیمبو پرورش می‌یابد.[۴]

پانویس ویرایش

منابع ویرایش

  1. Jolliffe, Lee (2010). Coffee Culture, Destinations and Tourism. Channel View Publications. pp. 138–139. ISBN 978-1-84541-142-8. Retrieved 2010-09-25.
  2. "COFFEE INDUSTRY CORPORATION LIMITED" (PDF). United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD). Archived from the original (PDF) on 24 August 2009. Retrieved 24 September 2010.
  3. Mair, Lucy Philip (1970). Australia in New Guinea. Melbourne University Press.
  4. "Papua New Guinea: Land of Opportunity". Coffee Review Australia. 22 February 2009. Archived from the original on 26 February 2009. Retrieved 24 September 2010.