کافه لاته

نسخهٔ تاریخ ‏۷ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۳۹ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

کافه لاته (به ایتالیایی: caffè e latte) گونه‌ای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخارداده‌شده به‌دست می‌آید. کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد[۱] و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده[۱] و رویش را با کف شیر می‌پوشانند.[۲] این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو می‌شود.[۲]

تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.[۳]

منابع ویرایش

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ "caffe latte" (به انگلیسی). Merriam-Webster, Incorporated. Retrieved 25 October 2010.{{cite web}}: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link)
  2. ۲٫۰ ۲٫۱ "cafe latte" (به انگلیسی). thefreedictionary.com. Retrieved 25 October 2010.{{cite web}}: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link)
  3. «انواع قهوه اسپرسو». آفتاب. ۴ بهمن ۱۳۸۵. دریافت‌شده در ۳ آبان ۱۳۸۹.