درصد کاهش ارزش بر اثر پختن : حداکثر کاهش درصدی ارزش‌های غذایی به دلیل جوشیدن بدون در نظر گرفتن گروه گیاه‌خواری حاوی شیر و تخم مرغ (ovo-lacto-vegetables group).


توضیحات الگو :

Original desc (have been pushed to the title attribute of headers) :

Ch. = Choline; Ca = Calcium; Fe = Iron; Mg = Magnesium; P = Phosphorus; K = Potassium; Na = Sodium; Zn = Zinc; Cu = Copper; Mn = Manganese; Se = Selenium; %DV = % daily value i.e. % of DRI (Dietary Reference Intake) Note: All nutrient values including protein are in %DV per 100 grams of the food item. Significant values are highlighted in light Gray color and bold letters.[۵][۶] Cooking reduction = % Maximum typical reduction in nutrients due to boiling without draining for ovo-lacto-vegetables group[۷][۸] Q = Quality of Protein in terms of completeness without adjusting for digestability.[۹]

ارزش‌های مواد غذایی برای مقایسه.

پارامترهای الگو

پارامترتوضیحاتنوعوضعیت
هیچ پارامتری مشخص نشده است
  1. درصد ارزش روزانه به مفهوم DRI: Dietary Reference Intake. نکته : تمام ارزش‌های غذایی شامل پروتئین به صورت درصد ارزش غذایی در هر 100 گرم از غذای مورد نظر هستند http://ndb.nal.usda.gov/ndb/nutrients/index
  2. http://nutritiondata.self.com/
  3. ۳٫۰ ۳٫۱ http://nutritiondata.self.com/topics/processing
  4. «USDA Table of Nutrient Retention Factors, Release 6» (PDF). وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA). وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA). دسامبر ۲۰۰۷.
  5. http://ndb.nal.usda.gov/ndb/nutrients/index
  6. http://Nutritiondata.self.com
  7. "USDA Table of Nutrient Retention Factors, Release 6" (PDF). USDA. USDA. Dec 2007.
  8. http://nutritiondata.self.com/topics/processing
  9. http://nutritiondata.self.com/topics/processing