تولید قهوه در کلمبیا (انگلیسی: Coffee production in Colombia) به خاطر محصولات دانه‌های قهوه ملایم و متعادل معروف است.[۱][۲][۳][۴] میزان متوسط تولید قهوه در کلمبیا، بالغ بر ۱۱٫۵ میلیون کیسه می‌باشد که بعد از برزیل و ویتنام، رتبه سوم بزرگ‌ترین تولید کنندهٔ قهوه در دنیا را به خود اختصاص داده‌است، هر چند از لحاظ تولید دانه عربیکا، رتبه برتر را نسبت به بقیه کشورها دارا می‌باشد.[۵][۶][۷][۸] قهوه کلمبیا به ایالات متحده آمریکا، آلمان، فرانسه، ژاپن و ایتالیا صادر می‌شود.[۹]

منظر پرورش قهوه کلمبیا
میراث جهانی یونسکو
خطوط محوری پرورش قهوه کلمبیا یک منطقهٔ میراث جهانی است.
مکانکلمبیا
معیار ثبتفرهنگی: (v), (vi)
شمارهٔ ثبت۱۱۲۱
تاریخ ثبت۲۰۱۱
مساحت۱۴۱٬۱۲۰ هکتار (۳۴۸٬۷۰۰ جریب فرنگی)
منطقه حائل۲۰۷٬۰۰۰ هکتار (۵۱۰٬۰۰۰ جریب فرنگی)
مختصاتخطای لوآ: callParserFunction: function "#coordinates" was not found.
خطای لوآ در پودمان:Location_map در خط 421: Malformed coordinates value.

پانویس ویرایش

منابع ویرایش

  1. Charles W. Bergquist (1 October 1986). Coffee and Conflict in Colombia, 1886–1910. Duke University Press. p. xvii. ISBN 0-8223-0735-9.
  2. Philip Kotler (11 December 2012). Kotler on Marketing. Simon and Schuster. p. 104. ISBN 978-1-4711-0956-0.
  3. Meister (10 June 2013). "What Do Coffees from the Major Growing Regions Taste Like?". seriouseats.com.
  4. Patricia McCausland-Gallo (2004). Secrets of Colombian Cooking. Hippocrene Books. p. 3. ISBN 978-0-7818-1025-8.
  5. "World coffee trade (1963–2013)" (PDF). International Coffee Association. 24 February 2014. Archived from the original (PDF) on 6 July 2014. Retrieved 12 February 2023.
  6. "History of Coffee in Colombia". equalexchange.coop.
  7. "Coffee Market and Colombia". american.edu. May 2001. Archived from the original on 10 June 2010. Retrieved 12 August 2010.
  8. "World's Top 10 Coffee-Producing Countries in 2010–2011". Bloomberg.
  9. "TED Case Study: Coffee Market and Colombia" (به اسپانیایی). American University, The School of International Service. 13 August 2001. Archived from the original on 10 June 2010. Retrieved 11 August 2010.

پیوند به بیرون ویرایش