سالاد کلم (به انگلیسی: Coleslaw) سالادی است که عمدتاً دارای کلم ریز خردشده خام است.[۱] و عموماً سُس وینِگِرِت مخصوص سالاد به آن ریخته می‌شود. سالادی که با این روش تهیه شده را می‌توان به عنوان ترشی در ظرفی دربسته برای بیش از ۴ هفته نگهداری کرد.[۲] روش دیگر برای درست کردن سالاد کلم استفاده از سُس‌هایی مانند مایونز است که دارای روغن و سرکه هستند و در بیشتر مواقع هم مورد استفاده قرا می‌گیرند.

سالادکلم
گونهسالاد
بخشغذای فرعی
خاستگاهاروپا
منطقهآلمان
مواد اصلیکلم خام خردشده؛ استیک اسید (سرکه) ،روغن گیاهی؛ نمک و سس مایونز یا کرم سالاد
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

انواع سالاد کلم ویرایش

روش‌های متفاوتی برای درست کردن سالاد کلم وجود دارد، که در آن‌ها مواد دیگری مثل کلم‌قرمز، فلفل، هویج خرد شده، پیاز، پنیر رنده‌شده، آناناس یا سیب اضافه شده و با سُسی مثل مایونز یا کرم مخلوط می‌شوند. چاشنی‌های مختلفی مثل دانهٔ کرفس هم ممکن است افزوده شود. ممکن است کلم خیلی خرد شده، یا به صورت خلال یا قطعاتی به شکل مربع باشد. انواع دیگر سالاد شامل سالاد کلم بروکلی است که به جای کلم از قطعات خرد شده کلم بروکلی خام استفاده می‌شود. خامه، خامه‌ترش، آب‌دوغ هم افزودنی‌های شناخته‌شده هستند. سالادکلم آب‌دوغ عموماً در جنوب آمریکا یافت می‌شود.

نگارخانه ویرایش

منابع ویرایش

  1. "Coleslaw – Definition and More from the Free Merriam-Webster Dictionary". Merriam Webster. Retrieved August 2011. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (help)
  2. http://www.justapinch.com/recipes/salad/other-salad/pickled-cabbage-salad.html