ویرایش

دلمه
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).


{{جعبه اطلاعات غذا
|نام            = دلمه
|تصویر          = 
|اندازه تصویر   = <!-- می‌توانید از ا
|زیرنویس        = 
|نام جایگزین    = 
|گونه           = 
|انواع          = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... -->
|بخش            = <!-- پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره -->
|کشور           = 
|منطقه          = 
|خوراک ملی      = 
|سازنده         = 
|سال            = 
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. -->
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. -->
|دمای ارائه     = 
|مواد اصلی      = 
|مواد فرعی      = 
|مقدار ارائه    = 
|کالری          = 
|منبع کالری     = 
|پروتئین        = 
|چربی           = 
|کربوهیدرات     = 
|شاخص قندخون    = 
|خوراکی مشابه   = 
|اطلاعات دیگر    = 
|بدون دستور پخت = 
|ویکی‌انبار      = 
|بدون ویکی‌انبار = 
}}
یک ظرف سیب‌زمینی سرخ‌شده
خلال‌های سیب‌زمینی در حال سرخ شدن

سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا سیب‌زمینی سرخ‌شده خوراکی‌ای است که از خلال‌های سیب‌زمینی که به شکل نوارهای باریک درآمده‌اند درست می‌شود.

تاریخچه سیب‌زمینی سرخ کرده به کشور بلژیک برمی‌گردد اما از آنجایی که سربازان آمریکایی این نوع از سیب‌زمینی را در قسمت فرانسوی زبان بلژیک برای اولین بار امتحان کردند، نام آن را سیب‌زمینی فرانسوی (فرنچ فرایز) گذاشته‌اند.
سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند حاوی مقدار زیادی چربی باشد که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و می‌تواند منجر به اضافه وزن و بالا رفتن کلسترول خون شود.

نگارخانه ویرایش

== منابع ==

مقاله گستره صنایع تبدیلی در صنعت غذا ،نگارنده پایان نامه دانشگاهی،تکسط مهدی رمیزی پور،دکتر طه ضامنی مجد*///..