بستنی دالگونا

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۲۳ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
Homemade_Dalgona_Coffee

بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کره‌ای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کره‌ای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوش‌شیرین درست می‌شود. بستنی دالگونا معمولاً با تکه‌های کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد می‌کند.

دستور تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمی‌شود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.

مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو

رسپی دوم پشنهادی

مواد لازم:

قهوه فوری ۱۵ گرم

آب داغ ۶۰ میلی‌لیتر

پودر شکر ۱۰۰ گرم

به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید

خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم

شیر عسلی ۵۰ گرم

یک شب در فریزر بگذارید