شولنت

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۴ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
شولنت
گونهخورش
مواد اصلیگوشت، سیب‌زمینی، لوبیا، جو
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

شولنت (عبری: חמין; ییدیشی: טשאָלנט, طشالنط tšolnt) یکی از غذاهای خاص در آشپزی یهودی است که در صبح شبات مورد استفاده یهودیان قرار می‌گیرد. از آنجایی که آشپزی در روز شبات ممنوع است، برای حل این مشکل و برای این که غذا در روز شبات به صورت سرد مصرف نشود، یهودیان اروپای شرقی غذای شولنت را ابداع کردند که یک نوع تاس کباب، شامل حبوبات، جو، سیب‌زمینی و گوشت گاو می‌باشد، به طوری که پخت آن از قبل از شبات آغاز می‌شود و به صورت آهسته و نیم جوش تا شبات ادامه می‌یابد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]