لاگر (نوشیدنی)

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۵:۳۲ توسط wiki>Hosein-tabataba110 (←‏growthexperiments-addimage-summary-summary: 1)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
آبجو از نوع لاگر در لیوان ویکینگ (یک برند ایسلندی)

لاگر (به انگلیسی: Lager) رایج‌ترین گونه آبجو دیررس است. به خاطر رازک پایین‌تر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از مخمر منتقل می‌کند، لاگر طعم شیرین‌تری دارد. این نوع آبجو در دمای پایین‌تر شادابی بیشتری منتقل می‌کند.

منابع