آبلیمو

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۴۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
آبلیمو

آبلیمو عصاره ای است که از لیمو می‌گیرند. هر صد گرم آبلیمو به‌طور متوسط ۵۲ میلی‌گرم[۱] (یا ۳۹ میلی‌گرم[۲]) ویتامین سی دارد که برای بدن حیاتی است. جوان سازی پوست، بهبود هضم غذا، ضد عفونت، کمک به کاهش وزن، کاهش قند خون، کاهش بیماری‌های قلبی، جلوگیری از سرطان و کاهش التهاب از جمله فایده‌های آبلیمو عنوان شده‌است.[۳][۴] همچنین آبلیمو را در درمان ۲۲۰ بیماری، مؤثر دانسته‌اند.[۵]الگو:منبع بهتر

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. https://fr.wikipedia.org/w/index.php?title=Jus_de_citron&oldid=91099083
  2. https://es.wikipedia.org/w/index.php?title=Zumo_de_limón&oldid=75978498
  3. «خواص شگفت‌انگیز آبلیمو برای سلامتی». عصر ایران.
  4. «فواید باورنکردنی نوشیدن آبلیمو و عسل + اینفوگرافی». باشگاه خبرنگاران جوان. ۱۷ مهر ۱۳۹۷.
  5. «خواص آب لیمو طبیعی». مرکز اطلاعات فنی ایران. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۹. دریافت‌شده در ۱۲ اكتبر ۲۰۱۹. تاریخ وارد شده در |بازبینی= را بررسی کنید (کمک)

الگو:سس سالاد