قاتیق

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۰۹ توسط wiki>Dexbot (ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:نوشیدنی‌های غیر الکلی به رده:نوشیدنی‌های غیرالکلی)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
یک کاسه قاتیق در جمهوری آذربایجان

قاتق یا کتخ به گونه ای خوردنی گفته می‌شود که از شیر تهیه می‌شود و در کشورهای ترک و ایران و بلغارستان استفاده می‌شود. از قاتق ترکها آیران درست کرده که همان دوغ در فارسی می‌باشد.

منابع