شکلات داغ

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۱ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
یک فنجان از شکلات داغ، با کرم تند، پودر کاکائو و قارچ و گل ختمی

الگو:برای۲ شکلات داغ یا هات چاکلت (به انگلیسی: hot chocolate) نوشیدنی داغی است که به‌طور معمول شامل شکلات رنده شده یا ذوب شده یا پودر کاکائو، شیر گرم شده یا آب و شکر است.[۱]

تأثیر بر سلامتی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

نوشیدن روزانه دو فنجان شکلات جریان خون را در مغز سالمندانِ سالم افزایش می‌دهد و به همین دلیل عملکرد حافظۀ آنها بهبود پیدا می‌کند.[۲]

طرز تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

به ازای هر نفر ۱۰۰ گِرم شکلات تخته‌ای را با یک لیوان شیر داغ مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. می‌توان دارچین یا هِل یا وانیل هم به آن افزود.

نگارخانه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Wikipedia contributors, "Hot chocolate," Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hot_chocolate&oldid=437436406 (accessed July 11, 2011).
  2. http://www.bbc.co.uk/persian/science/2013/08/130808_me_cocoa_memory_loss.shtml

خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').