تولید قهوه در مکزیک
تولید قهوه در مکزیک (انگلیسی: Coffee production in Mexico)به میزان ۲۵۲٬۰۰۰ تن، باعث شد این کشور حائز رتبه هشتم بزرگترین تولید کننده قهوه در دنیا، در سال ۲۰۰۹ گردد،[۱] که بهطور عمده بر نواحی بخش جنوبی منطقهٔ مرکزی تا نواحی جنوبی این کشور متمرکز است. قهوهها بهطور عمده از نوع عربیکا است که علیالخصوص بهطور مطلوبی در منطقهٔ ساحلی سوکانوسکو، چیاپاس نزدیک مرز گواتمالا رشد میکنند.[۲]
در انتهای قرن هجده، قهوه از آنتیل به مکزیک ورود پیدا کرد ولی هنوز هم تا دههٔ ۱۸۷۰، مقدار زیادی از آن صادر نمیگردید.[۳] در طی دههٔ ۱۹۸۰، قهوه به باارزشترین محصول صادراتی کشور تبدیل شد.[۲] امروزه، مکزیک بزرگترین منبع واردات قهوه ایالات متحده آمریکا است.
جستارهای وابسته
پانویس
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Coffee production in Mexico». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۱ فوریه ۲۰۲۳.
منابع
- ↑ "Food and Agricultural commodities production". Food and Agriculture Organization. Archived from the original on 26 December 2018. Retrieved 27 November 2011.
- ↑ ۲٫۰ ۲٫۱ Mexico: Other crops
- ↑ خطای یادکرد: برچسب
<ref>
نامعتبر؛ متنی برای ارجاعهای با نامdiscovery
وارد نشده است
پیوند به بیرون
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|تولید قهوه در مکزیک]] موجود است.