تولید قهوه در هائیتی

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تولید قهوه در هائیتی (انگلیسی: Coffee production in Haiti) برای اقتصاد این کشور اهمیت داشته‌است، نظر به اینکه در اوایل قرن هجده، موقعی که فرانسوی‌ها گیاه قهوه را به مستعمره آوردند، که در آن زمان به نام سنت-دومینگو شناخته می‌شد. از آن زمان، قهوه یک محصول اصلی هائیتی بوده‌است.[۱] قهوه به همراه شکر، برای مدت طولانی استخوان بندی اولیه اقتصاد هائیتی را شکل داده‌است. در حال حاضر، قهوه از لحاظ ارزش صادراتی از محصولات انبه و کاکائو عقب افتاده‌است.[۲]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Ukers 1922, p. 281.
  2. "Exportations par produit" (PDF). Banque de la Republic d'Haïti. Archived from the original (PDF) on 2015-09-23. Retrieved 2015-04-24.