تولید قهوه در ویتنام

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرورش گیاهان قهوه روی سطوح شیب دار در ویتنام

تولید قهوه در ویتنام (انگلیسی: Coffee production in Vietnam) از اوایل قرن بیستم، یک منبع مهم درآمد برای ویتنام بوده‌است. تولید قهوه برای اولین بار توسط فرانسه مطرح شد، صنعت قهوه ویتنام به واسطهٔ سیستم کشت کلان توسعه یافت و به اهرم اقتصادی بزرگ در ویتنام تبدیل شد. بعد از وقفه ای که در هنگام جنگ ویتنام و بعد از آن اتفاق افتاد، به دنبال اصلاحات اقتصادی دوی موی، تولید قهوه دوباره افزایش یافت و باعث شد از لحاظ ارزش صادراتی محصولات کشاورزی ویتنام، بعد از برنج در رتبه دوم قرار گیرد.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. "Vietnam's 2008/2009 Coffee Exports up 15.8 pct". Flexnews. Reuters. September 9, 2009. Archived from the original on 2009-10-01.

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]