تولید قهوه در تانزانیا
تولید قهوه در تانزانیا (انگلیسی: Coffee production in Tanzania)، به علت اینکه بزرگترین محصول صادراتی این کشور است، جنبه با اهمیت اقتصاد تانزانیا است.[۱] بهطور متوسط، تولید قهوه تانزانیا، بین ۳۰٬۰۰۰ تا ۴۰٬۰۰۰ تن در سال است که بهطور تقریبی ۷۰ درصد آن از نوع عربیکا و ۳۰ درصد آن از نوع روبوستا میباشد.
نه منطقهٔ اصلی رویش قهوه عربیکا در نواحی زیر هستند:
- ایرینگا
- کیگوما
- ارتفاعات متنگو
- امبیا
- امبینگا
- موروگورو
- نگارا
- کلیمانجارو شمالی
- کوههای اوسامبارا
منطقهٔ اصلی رویش قهوه روبوستا، ناحیهٔ بوکوبا در استان کاگرا است.[۲]
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Coffee production in Tanzania». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۱ فوریه ۲۰۲۳.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "Case Study Changes in marketing regulations create opportunities for small-scale coffee farmers Direct Export of Premium Coffee from Tanzania". USAID. August 21, 2009. Archived from the original on 3 September 2009. Retrieved 18 December 2011.
- ↑ "Karibu". Tanzania Coffee Association. 2007. Archived from the original on 23 December 2012. Retrieved 18 December 2011.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|تولید قهوه در تانزانیا]] موجود است.