ایل (نوشیدنی)
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. (دسامبر ۲۰۱۷) |
اِیل (به انگلیسی: Ale) یا آبجو انگلیسی گونهای آبجو است که با روش تخمیر گرم[* ۱] تولید میشود و طعمی شیرین، قوی و میوهای میگیرد.
ایل در گذشته بدون رازک تولید میشد. مانند بیشتر آبجوها، به ایل تلخکننده میزنند تا طعم شیرین مالت آن را متعادل کند و همچنین به عنوان ماده نگهدارنده عمل کند.
ایل به طور سنتی با گروت[* ۲] تلخ میشد، مخلوطی از گیاهان معطر یا ادویهها که پیش از فرایند تخمیر همراه آبجو میجوشاندند.
بعدتر رازک جایگزین گروت شد.
انواع مشهور ایل عبارتند از:
- ایل قهوهای
- ایل روشن
- ایل روشن ایندیانا (IPA)
- ایل طلایی
- ایل اسکاچ (اسکاتلندی)
- ایل بارلی
- ایل معتدل
- ایل برتن
- ایل کهنه
- ایل بلژیکی
یادداشت[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Ale». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۰ نوامبر ۲۰۱۶.
ردهها:
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای نیازمند ارجاعهای اضافی از دسامبر ۲۰۱۷
- مقالههای دارای پارامتر تاریخ نادرست در الگو
- همه مقالههای نیازمند ارجاعهای اضافی
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- مقالههای دارای پیوند با میانویکی
- آبجو و آبجوسازی در انگلستان
- انواع آبجو
- گونههای آبجو
- نوشیدنیها
- نوشیدنیهای تخمیرشده