باندونگ (نوشیدنی)
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
باندونگ (انگلیسی: Bandung)، سیراپ باندونگ، ایر باندونگ، آیس باندونگ یا نوشیدنی سیروپ رز یک نوشیدنی محبوب در ناحیه دریایی جنوب شرق آسیا به ویژه در برونئی، اندونزی، مالزی و سنگاپور است. این نوشیدنی شامل شیر تغلیظشده یا شیر عسلی است که با شربت گلاب (کوردیال گل محمدی) طعم دار میشود و باعث تغییر رنگ آن به صورتی میگردد.[۱]
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Bandung (drink)». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۶ مه ۲۰۲۳.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ خطای یادکرد: برچسب
<ref>
نامعتبر؛ متنی برای ارجاعهای با نامBandungSG
وارد نشده است
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|باندونگ (نوشیدنی)]] موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطا در ارجاع
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- پیوند رده انبار از ویکیداده
- آشپزی برونئی
- آشپزی سنگاپوری
- غذای خیابانی
- نوشیدنیهای اندونزی
- نوشیدنیهای غیرالکلی
- نوشیدنیهای مالزی