شولنت
گونه | خورش |
---|---|
مواد اصلی | گوشت، سیبزمینی، لوبیا، جو |
|
شولنت (عبری: חמין; ییدیشی: טשאָלנט, طشالنط tšolnt) یکی از غذاهای خاص در آشپزی یهودی است که در صبح شبات مورد استفاده یهودیان قرار میگیرد. از آنجایی که آشپزی در روز شبات ممنوع است، برای حل این مشکل و برای این که غذا در روز شبات به صورت سرد مصرف نشود، یهودیان اروپای شرقی غذای شولنت را ابداع کردند که یک نوع تاس کباب، شامل حبوبات، جو، سیبزمینی و گوشت گاو میباشد، به طوری که پخت آن از قبل از شبات آغاز میشود و به صورت آهسته و نیم جوش تا شبات ادامه مییابد.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Cholent». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۳ ژانویه ۲۰۱۸.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|شولنت]] موجود است.