نان سیبزمینی
گونه | نان |
---|---|
مواد اصلی | سیبزمینی، آرد، آرد گندم |
|
نان سیبزمینی نوعی نان است که سیبزمینی یا آرد سیبزمینی جایگزین بخشی از آرد گندم در پخت نان میشود. این نوع نان در تنور یا فر یا در ماهیتابه پختهشده و به صورت حجیم یا تخت تهیه میشود. نسبت سیبزمینی و گندم در انواع مختلف نان سیبزمینی متفاوت است. این نوع نان به شکل صنعتی در کشورهای مختلف تهیه و پخش میشود. انواع مختلف این نان در کشورهای مختلف از جمله شیلی، آلمان، مجارستان، ایرلند، اسکاتلند، پرو و آمریکا تهیه و پخش میشود.
نان سیبزمینی در ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]
با توجه به تولید انبوه سیبزمینی در ایران و ضایع شدن تناوبی بخشی از محصول سیبزمینی تولیدشده در دورههای مختلف میتوان با تولید صنعتی آرد سیبزمینی و نگهداری آن، بخشی از آرد مصرفی در نانواییهای صنعتی را به آرد سیبزمینی اختصاص داد و با تولید محصول یا محصولات جدید به فروش آن اقدام کرد.