چراین
چراین (چکی: křen) یک نوع چاشنی تند است که از ترب کوهی تهیه میشود و در آشپزی یهودی اشکنازی به عنوان مزه گوشت یا ماهی بکار میرود. در غذاهای یهودی و اسلاوی، دو نوع چراین وجود دارد. چراین سفید حاوی ریشه ترب کوهی و سرکه میوه و گاهی شکر و نمک است، در حالی که چراین قرمز شامل افزودن چغندر قرمز به ترب کوهی است.
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Chrain». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۳ ژانویه ۲۰۱۸.