چندال
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
چندال (انگلیسی: Cendol) یک دسر شیرین یخی است که حاوی مقادیر کمی از ژله آرد برنج سبز رنگ،[۱] شیر نارگیل و شربت شکر پالم است.[۲] بهطور معمول در جنوب شرق آسیا موجود است و در اندونزی،[۳] مالزی،[۴] برونئی، کامبوج، تیمور شرقی، لائوس، ویتنام، تایلند، سنگاپور و میانمار محبوب است. اضافه بر ژله سبز رنگ، ممکن است روی آن موادی از جمله نان صحرایی خرد شده، لوبیا آزوکی قرمز شیرین شده، یا خارگیل گذاشته شود.[۵]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ Jane Freiman (19 May 1986). "Underground Gourmet: Sampling Indonesia". New York. p. 119.
- ↑ Witton, Patrick (2002). Indonesia, Lonely planet: World food. Lonely Planet. p. 141. ISBN 978-1-74059-009-9.
- ↑ "Recipe: Es cendol". Belindo. Archived from the original on 10 September 2011. Retrieved 29 December 2009.
- ↑ Bowen, Dana (10 August 2005). "Shaving the Ice, Cutting the Heat". The New York Times.
- ↑ "Es Cendol Durian". Femina (به اندونزیایی).
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ [[commons:خطای لوآ در پودمان:WikidataIB در خط 506: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).|چندال]] موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- یادکردهای دارای منبع به زبان اندونزیایی
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- پیوند رده انبار از ویکیداده
- آشپزی برونئی
- آشپزی سنگاپوری
- آشپزی مالزیایی
- خوراکیهای تهیهشده با نارگیل
- دسرهای اندونزیایی
- دسرهای یخی
- نوشیدنیهای غیرالکلی
- واژهها و عبارتهای اندونزیایی
- آشپزی جاوهای