شنیتسل

از ویکی باریستا

ویرایش

دلمه
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).


{{جعبه اطلاعات غذا
|نام            = دلمه
|تصویر          = 
|اندازه تصویر   = <!-- می‌توانید از ا
|زیرنویس        = 
|نام جایگزین    = 
|گونه           = 
|انواع          = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... -->
|بخش            = <!-- پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره -->
|کشور           = 
|منطقه          = 
|خوراک ملی      = 
|سازنده         = 
|سال            = 
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. -->
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. -->
|دمای ارائه     = 
|مواد اصلی      = 
|مواد فرعی      = 
|مقدار ارائه    = 
|کالری          = 
|منبع کالری     = 
|پروتئین        = 
|چربی           = 
|کربوهیدرات     = 
|شاخص قندخون    = 
|خوراکی مشابه   = 
|اطلاعات دیگر    = 
|بدون دستور پخت = 
|ویکی‌انبار      = 
|بدون ویکی‌انبار = 
}}
شنیتسل

شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده است. گوشت معمولاً با گوشت‌کوب نرم می‌شود. معمولاً گوشت‌ها قبل از سرخ کردن با پودر سوخاری پوشیده می‌شوند. شنیتسل سوخاری در بسیاری از کشورها محبوب است و با استفاده از گوشت گوساله، گوشت خوک، مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو یا بوقلمون تهیه می‌شود. این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود و در کشورهای مختلف نام‌های مختلفی شهرت دارد.

طرز تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

شنیتسل و سالاد

برای تهیه شنیتسل، گوشت کوبیده‌شده بدون استخوان را با آرد سوخاری پوشانده و سپس سرخ می‌کنند.

آمریکای جنوبی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

این غذا در آرژانتین، بولیوی، پاراگوئه، پرو، مکزیک و ونزوئلا با نام میلانیسا شناخته می‌شود.

ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال می‌رود برای اولین بار در جنگ‌جهانی دوم به ایرانیان معرفی شده‌است. شنیتسل عرضه شده در ایران اندازه‌ای نسبتاً کوچکتر نسبت به نمونه‌های دیگر کشورها دارد و معمولاً به همراه لیمو ترش سرو می‌شود. در ایران نمونه‌ای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که کتلت نامیده شده و نمونه‌های بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]