تولید قهوه در اوگاندا

از ویکی باریستا
زن کشاورز قهوه در مزرعهٔ کارآموزی

تولید قهوه در اوگاندا (انگلیسی: Coffee production in Uganda)، قهوه پردرآمدترین محصول صادراتی اوگاندا است. [۱] در سال ۱۹۸۹، میزان تولید قهوه از ظرفیت ۲٫۳ میلیون کیسه این کشور فراتر رفت، ولی به دلیل مشکلات امنیتی و اقتصادی حجم صادرات کاهش یافته بود و مقادیر زیادی از دانه‌های قهوه برای فروش در کشورهای مجاور، به بیرون از کشور قاچاق می‌شد. اوگاندا از معدود کشورهای دنیا است که قهوه بومی دارد، قهوه روبوستا به صورت وحشی در اطراف دریاچه ویکتوریا نمو می‌کند.[۲]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Nakaweesi 2013.
  2. Hoffmann, James (2018). The World Atlas of Coffee 2nd Edition (به انگلیسی). Great Britain: Mitchell Beazley. p. 154. ISBN 978-1-78472-429-0.

پیوند بیرونی[ویرایش | ویرایش مبدأ]