تولید قهوه در کوبا
قهوه در کوبا از اواسط سده ۱۸ام میلادی تولید میشده است. پس از انقلاب در هائیتی کشاورزان فرانسوی زیادی به کوبا فرار کردند و مزارع قهوه از جلگههای غربی تا حدود کوهستانهای مجاور گسترش یافتند.
تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
تولید قهوه در شرق کوبا در طی قرن ۱۹ام و ۲۰ام منجر به ایجاد یک زمینه فرهنگی ویژه گردید و صحنه مهمی از توسعه این نوع کشاورزی را به نمایش گذاشت. از این رو، یونسکو در سال ۲۰۰۰ استانهای سانتیگو و گوانتانامو در ناحیه جنوب شرقی را به عنوان میراث جهانی اعلام کرد.[۱] پیش از دورهٔ کاسترو، صنعت قهوه کوبا رشد چشمگیری داشت. در میانهٔ دههٔ ۱۹۵۰، کوبا سالیانه بیش از ۲۰۰۰۰ تن دانهٔ قهوه صادر مینمود.
تولید[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در قرن ۲۱ام، ۹۲ درصد قهوه کشور در ناحیه کوهستان Sierra Maestra تولید شده است. قهوه در ماههای سپتامبر تا ژانویه برداشت میشود.[۲]
بنا به آمار فائو مجموع زمینهای کشت قهوه از ۱۷۰،۰۰۰ هکتار در سال ۱۹۶۱ به ۲۶،۹۳۵ هکتار در سال ۲۰۱۱ کاهش یافته است.[۳]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "Archaeological Landscape of the First Coffee Plantations in the South-East of Cuba". UNESCO World Heritage Centre. Retrieved 18 February 2013.
- ↑ "Hurricane Sandy Decimates Cuban Coffee Crop". Huffington Post Canada. Retrieved 13 February 2013.
- ↑ "FAOSTAT (done by selecting the necessary data points from the list)". FAO.org. Archived from the original on 19 June 2012. Retrieved 13 February 2013.