دلمه کلمپیچ
دلمه کلمپیچ که معمولاً کلم پر شده هم نامیده میشود از یک بشقاب برگ کلم پر شده تشکیل میشود. این یک غذای مشترک میان اقوامی از بالکان، و همچنین سایر نقاط اروپا مانند فنلاند و سوئد و همچنین خاورمیانه است. در اروپا این غذا را بر پایه گوشتهایی نظیر گوشت گاو، گوشت گوسفند یا گوشت خوک، به همراه چاشنیهایی مانند سیر، پیاز و ادویه تهیه میکنند. علاوه بر آن از غلاتی مانند برنج و جو، تخممرغ، قارچ و سبزیجات هم استفاده میشود. برای تهیه این غذا به ویژه در جنوب شرقی اروپا، برگ کلم ترشی بستهبندی شده بهکار میرود. در آسیا از غذاهای دریایی، توفو و قارچ شیتاکه نیز ممکن است استفاده شود و کلم چینی هم برای پیچیدن آنها بهکار میرود.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Cabbage roll». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۲ فوریه ۲۰۱۳.
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
ردهها:
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- آشپزی آذری
- آشپزی آرژانتینی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی اردنی
- آشپزی ارمنستانی
- آشپزی اسرائیلی
- آشپزی اسلاوی
- آشپزی اسلواک
- آشپزی اوکراینی
- آشپزی بلاروسی
- آشپزی بلغاری
- آشپزی ترکی
- آشپزی چکی
- آشپزی چینی
- آشپزی روسی
- آشپزی رومانیایی
- آشپزی ژاپنی
- آشپزی سوری
- آشپزی سوئدی
- آشپزی شیلیایی
- آشپزی عربی
- آشپزی غرب میانه آمریکا
- آشپزی فلسطینی
- آشپزی فنلاندی
- آشپزی کرهای
- آشپزی لبنانی
- آشپزی لهستانی
- آشپزی لیتوانیایی
- آشپزی مجاری
- آشپزی مولداویایی
- آشپزی ویتنامی
- آشپزی یهودی
- آشپزی یهودی اشکنازی
- خوراکیهای تهیهشده از سبزیجات
- دستور آشپزی جهانی
- فرهنگ کلیولند، اوهایو