پای سیب
نامهای جایگزین | تارت سیب |
---|---|
خاستگاه | بریتانیا، شمال غربی اروپا (انگلستان) |
دمای سرو | سرد |
مواد اصلی | سیب پخته شده، شکر |
حدود ۲۵۶ کیلوکالری | |
|
پای سیب یا تارت سیب (به انگلیسی: Apple pie) یکی از انواع پایهای میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یکپارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Apple pie». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۷ اکتبر ۲۰۱۱.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ پای سیب موجود است.
- Food Timeline history Notes: Apple Pie
- A Apple Pie, by Kate Greenaway, 1886. Woodblock printed children's book, based on a much earlier rhyme; from Project Gutenberg
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- آشپزی آلمانی
- آشپزی انگلیسی
- آشپزی سوئدی
- آشپزی هلندی
- پایهای آمریکایی
- پایهای انگلیسی
- پایهای شیرین
- دسرهای آمریکایی
- دسرهای انگلیسی
- غذاهای کریسمس
- غذاهای ملی
- غذاهای میوهای
- غذای روز شکرگزاری
- فرهنگ در ایالات متحده آمریکا
- پایهای میوه