پرتزل
نامهای جایگزین | بیسکویت نمکی |
---|---|
بخش | نان، شیرینی |
خاستگاه | ایران ترکیه |
منطقه | تهران |
مدت پخت | |
انواع | چوب شور فلفلی، چوب شور با کره، چوب شور نمکی |
خوراکیهای مشابه | چوب شور |
|
چوب شور یک نوع نان به شکل یک رشته خمیر استوانهای یا به طور متقارن در هم تنیده شده است. منشأ ساخت چوب شور محل بحث است و نمیتوان به کشور، ملیت یا قوم خاصی آن را محدود کرد. در حال حاضر این محصول در سرتاسر جهان در دسترس است. چوب شور اغلب با چاشنیها و طعمهای مختلف مانند فلفلی، یا به همراه دانهها و مغزهای خوراکی تهیه میشود.[۱] یک نوع از چوب شور نمکی در ایران معروف است .
نگارخانه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ Riedle، von Barbara (۲۰۲۰-۰۶-۱۱). «Wer hat die Brezel erfunden». Brezenglück Shop (به Deutsch). دریافتشده در ۲۰۲۳-۰۸-۲۲.
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Pretzel». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۳.
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- یادکردهای دارای منبع به زبان Deutsch
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی بایرنی
- آشپزی فیلادلفیا
- آشپزی مجاری
- دستور آشپزی جهانی
- شیرینی
- غذای خیابانی
- فرهنگ آلمانی آمریکایی در فیلادلفیا
- فرهنگ فیلادلفیا
- میانوعدهها
- نانپزی و شیرینیپزی
- نانها
- نانهای آلمانی
- آشپزی فرانسوی
- آشپزی ایتالیایی
- آشپزی سوئیسی