پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
همبرگر
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{جعبه اطلاعات غذای آماده | نام= همبرگر | تصویر= Hamburger (black bg).jpg | اندازه= | زیرنویس= یک همبرگر اصیل | نام جایگزین= | کشور= [[آلمان]] و بعدتر [[ایالات متحده آمریکا]] | منطقه= | سازنده= متعدد | بخشغذا= غذای اصلی | دمای سرو= گرم |مواد اصلی = گوشت چرخکرده، [[نان]] | گونه= | کالری= | اطلاعات دیگر= }} '''هَمبـِرگِر''' گونهای [[ساندویچ]] است که شامل یک برگ [[گوشت]] چرخکردهاست که در میان یک [[نان]] گردِ میان بریده قرار میگیرد. گوشت همبرگر بیشتر [[گوشت گاو]] است و ممکن است به صورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً [[کاهو]]، [[سس گوجه فرنگی]] یا [[سس مایونز]]، [[خردل]]، [[پیاز]] و دیگر [[مخلفات]] هم قرار داده میشود. همبرگر را معمولاً در [[بشقاب]] در کنار [[سیب زمینی سرخ کرده]] یا [[چیپس]] سرو میکنند. همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده میشود، بجز در [[انگلستان]] که به آن ''بیفبرگر'' یا ''برگر'' میگویند. اگر لایهای از [[پنیر پرورده]] (ورقهای) بر روی گوشت همبرگر گذاشته شود به اینگونه همبرگر، [[چیزبرگر]] گفته میشود. واژه هَمبـِرگِر از [[زبان آلمانی]] میآید به معنای «متعلق به شهر [[هامبورگ]]» و بنا به بعضی گزارشها ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا [[گوشت گاو]] و burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است. یک متعلق به. با این حال برخی در درک آن مرتکب اشتباه شده و آن را ترکیبی از "هَم" و "برگر" میپندارند ("هَم" در [[زبان انگلیسی|انگلیسی]] یعنی [[ژامبون|کالباس ژامبون]].) در [[ایران]] از مخلوط گوشت [[گوسفند]] و گوشت [[گوساله]] استفاده میشود٫ زیرا چربی آن تنظیم و بیشتر شده و [[مزه]] خیلی خوبی به گوشت میدهد. گوشت های فرآوری شده پرمصرف ترین محصولات در سراسر جهان محسوب می شوند. با این حال، محدودیتهای متعددی مانند مسائل بهداشتی و زیستمحیطی و انرژی، زمان و هزینههای بالا برای تولید این محصولات وجود دارد، بنابراین تولیدکنندگان به دنبال جایگزینهای موثر برای گوشتهای فرآوریشده هستند. مایکوپروتئین می تواند یک روش مفید برای جایگزینی گوشت باشد.<ref>{{Cite journal|last=Hashempour-Baltork|first=Fataneh|last2=Farshi|first2=Parastou|last3=Jannat|first3=Behrooz|last4=Dadgarnejad|first4=Manouchehr|last5=Asgharian|first5=Ramin|last6=Khosravi-Darani|first6=Kianoush|last7=Hosseini|first7=Hedayat|date=2024-03|title=Total and Partial Replacement of Meat by Mycoprotein in Hamburger: Physico-Chemical, Nutritional, Mechanical, and Overall Acceptability|url=http://dx.doi.org/10.2174/1573401319666230418104833|journal=Current Nutrition & Food Science|volume=20|issue=3|pages=349–356|doi=10.2174/1573401319666230418104833|issn=1573-4013}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا