پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پرتزل
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{جعبه اطلاعات غذای آماده | نام = چوب شور | تصویر = [[پرونده:BrezelnSalz02.JPG|250px]] | نام جایگزین = بیسکویت نمکی | کشور = [[ایران ترکیه ]] | منطقه =[[تهران]] | سازنده = | بخش= [[نان]]، [[شیرینی]] | انواع =چوب شور فلفلی، چوب شور با کره، چوب شور نمکی |اطلاعات دیگر = |خوراکی مشابه=[[چوب شور]]|مدت پخت=۱۷ دقیقه}} '''چوب شور''' یک نوع نان به شکل یک رشته خمیر استوانهای یا به طور متقارن در هم تنیده شده است. منشأ ساخت چوب شور محل بحث است و نمیتوان به کشور، ملیت یا قوم خاصی آن را محدود کرد. در حال حاضر این محصول در سرتاسر جهان در دسترس است. چوب شور اغلب با چاشنیها و طعمهای مختلف مانند فلفلی، یا به همراه دانهها و مغزهای خوراکی تهیه میشود.<ref>{{یادکرد وب|عنوان=Wer hat die Brezel erfunden|نشانی=https://brezenglueck.de/wer-hat-die-brezel-erfunden/|وبگاه=Brezenglück Shop|تاریخ=2020-06-11|بازبینی=2023-08-22|کد زبان=de-DE|نام=von Barbara|نام خانوادگی=Riedle}}</ref> یک نوع از چوب شور نمکی در ایران معروف است .
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا