پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
دلمه کلمپیچ
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Sarmale.jpg|بندانگشتی|چپ|دلمه کلمپیچ یا کلم رول در اروپای مرکزی]] '''دلمه کلمپیچ''' که معمولاً '''کلم پر شده''' هم نامیده میشود از یک بشقاب [[کلمبرگ|برگ کلم]] پر شده تشکیل میشود. این یک غذای مشترک میان اقوامی از [[بالکان]]، و همچنین سایر نقاط [[اروپا]] مانند [[فنلاند]] و [[سوئد]] و همچنین [[خاورمیانه]] است. در اروپا این غذا را بر پایه [[گوشت]]هایی نظیر [[گوشت گاو]]، [[گوشت گوسفند]] یا [[گوشت خوک]]، به همراه چاشنیهایی مانند [[سیر]]، [[پیاز]] و [[ادویه]] تهیه میکنند. علاوه بر آن از [[غلات]]ی مانند [[برنج]] و [[جو (گیاه)|جو]]، [[تخممرغ]]، [[قارچ]] و [[سبزیجات]] هم استفاده میشود. برای تهیه این [[غذا]] به ویژه در [[اروپای جنوب شرقی|جنوب شرقی اروپا]]، برگ کلم [[ترشی]] بستهبندی شده بهکار میرود. در [[آسیا]] از غذاهای دریایی، [[توفو]] و [[شیتاکه|قارچ شیتاکه]] نیز ممکن است استفاده شود و [[کلم چینی]] هم برای پیچیدن آنها بهکار میرود. == منابع == {{پانویس}} {{یادکرد-ویکی|پیوند = http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Cabbage_roll&oldid=537831596|عنوان = Cabbage roll|زبان = انگلیسی|بازیابی = ۱۲ فوریه ۲۰۱۳}} {{کتاب آشپزی|دلمه کلم پیچ}} {{آشپزی لوانتین}} [[رده:آشپزی آذری]] [[رده:آشپزی آرژانتینی]] [[رده:آشپزی آلمانی]] [[رده:آشپزی اتریشی]] [[رده:آشپزی اردنی]] [[رده:آشپزی ارمنستانی]] [[رده:آشپزی اسرائیلی]] [[رده:آشپزی اسلاوی]] [[رده:آشپزی اسلواک]] [[رده:آشپزی اوکراینی]] [[رده:آشپزی بلاروسی]] [[رده:آشپزی بلغاری]] [[رده:آشپزی ترکی]] [[رده:آشپزی چکی]] [[رده:آشپزی چینی]] [[رده:آشپزی روسی]] [[رده:آشپزی رومانیایی]] [[رده:آشپزی ژاپنی]] [[رده:آشپزی سوری]] [[رده:آشپزی سوئدی]] [[رده:آشپزی شیلیایی]] [[رده:آشپزی عربی]] [[رده:آشپزی غرب میانه آمریکا]] [[رده:آشپزی فلسطینی]] [[رده:آشپزی فنلاندی]] [[رده:آشپزی کرهای]] [[رده:آشپزی لبنانی]] [[رده:آشپزی لهستانی]] [[رده:آشپزی لیتوانیایی]] [[رده:آشپزی مجاری]] [[رده:آشپزی مولداویایی]] [[رده:آشپزی ویتنامی]] [[رده:آشپزی یهودی]] [[رده:آشپزی یهودی اشکنازی]] [[رده:خوراکیهای تهیهشده از سبزیجات]] [[رده:دستور آشپزی جهانی]] [[رده:فرهنگ کلیولند، اوهایو]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا